Saturday, 28 May 2011

Datang Jak Sarawak...!!

hemmmm.....dh lama rasenya tk pegi bercuti...mmg sah dah lama...seingat2 aku kali terakhir masa ikut rombongan year 6 tahun 2009 ke Langkawi Island..Ni nk pegi Sarawak....kalo pikir2 seronok tpi banyak yang aku takde...aduis gatal lak kepala nie... apa2 pn takde..susah2..beg af takde..baju baru takde.....kasut sesuei takde......terok2....nk bli camne takde duit...duit kena save...takut2 vios nk dtg...duit lgi tu...hemmm...camne yea??tpi hehe dlam takde duit nie aku dh berkira2 nk pegi bercuti ke Bandung lak taun depan...rasa tak leh nk tolak godaan Bandung...mamber2 dh ramai yg berminat....hehe...kalo jadik mungkin bulan Mac tpi taun depan..hemmm...hahahah...gila nk jalan lak aku nie...apa2 pn kena pikir yg dh dekat nie....Jom Datang Jak Sarawak..:)

first timer...

Assalamualaikum...
Mmg smua yang kita lakukan pasti ada kali pertamanya...kali pertama menjejakkan kaki ke skolah...kali pertama ke universiti...kali pertama puasa...smuanya ada kali pertama..Ini kali pertama aku menulis dalam blog yang kali pertama aku terbitkan...tq Yaie....sbb tlg akak hasilkan blog ....banyak benda nk kena try...cuba ajalah..memula mmg mls nk buat blog2 nie...tapi sronok jugak kalo dpt lepaskan tension diri dan mengarang dlm blog....rasanya takde org nk baca blog nie...hehe...